Reanimatie & AED trainingen

Jaarlijks worden ruim 16.000 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Wanneer er bij de reanimatie van een slachtoffer een AED wordt ingezet, vergoot dit de kans op overleven aanzienlijk!

Komt u in actie als een naaste een hartstilstand krijgt?

Wij helpen u de juiste vaardigheden aan te leren, zodat u zonder angst durft te handelen. Belangrijk is dat u tijdens de training zelf veel oefent. Wij hanteren hiervoor kleine groepen en gebruiken veel oefenpoppen.

Onze trainers gaan geen mooie verhalen vertellen, geen ellenlange presentaties houden. Gewoon DOEN is het motto. U leert bij de training Reanimatie & AED echt handelen.

Opleidingen en trainingen

Basis BLS en AED

Basis BLS en AED

Ondanks het gebruiksgemak van de meeste AED’s zijn veel mensen onzeker om het apparaat ook daadwerkelijk in te zetten. Onze BLS & AED Training neemt deze angst weg en leert u te handelen in geval van nood!
Meer informatie
BLS en AED Herhaling

BLS en AED Herhaling

Om de vaardigheden te blijven behouden, blijkt het noodzakelijk te zijn jaarlijks deze te oefenen Binnen de herhalingscursus ligt het accent, naast enige theorie, specifiek op het herhalen van geleerde technieken.
Meer informatie
Basis EHBO

Basis EHBO

Dagelijks gebeuren er ongelukken in uw omgeving. Thuis, op straat of op het werk. Variërend van een klein ongelukje tot zeer ernstige ongevallen. Kunt u op de juiste manier Eerste Hulp verlenen wanneer de situatie daar om vraagt?
Meer informatie
Herhaling EHBO

Herhaling EHBO

Tijdens onze 1-daagse herhalingscursus EHBO houdt u de vaardigheden op peil en oefent u onder andere de onderstaande vaardigheden in diverse scenario’s en rollenspellen
Meer informatie