RI&E – Wellness

RI&E voor de welness branche

Kunnen medewerkers en bezoekers uitglijden op gladde vloeren en trappen? Werken uw medewerkers met etherische oliën en chemicaliën? Letten zij goed op privacy, hygiëne en veiligheid van de bezoekers? Werken in de wellness branche brengt verschillende risico’s met zich mee. De Arbowet schrijft voor dat u de risico's kent en een goed plan maakt om deze risico's uit te bannen.Maak een afspraak Ik wil advies

Risico Inventarisatie & Evaluatie, doeltreffend Advies

Zijn uw medewerkers getraind in het ontruimen van groepen wellness bezoekers? Is er voldoende toezicht? Houden uw medewerkers zich aan de regels op het gebied van privacy, hygiëne en veiligheid? Het opstellen van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) zorgt ervoor dat risico’s in kaart worden gebracht en dat u grip krijgt op de veiligheid binnen uw organisatie.


Onze adviseur geeft concrete oplossingen voor het afdekken van de risico’s en helpt u ook na oplevering met advies. Korte lijnen en snel schakelen kenmerkt onze werkwijze. Wij zorgen dat binnen 14 dagen uw RI&E en Plan van Aanpak klaar staan.

Onze Aanpak

Samen met u maakt onze adviseur een rondgang en stelt vragen aan een aantal medewerkers. Zijn bevindingen worden verwerkt in de RI&E-rapportage en het concept Plan van Aanpak (PvA). Het PvA omschrijft de risico’s, de urgentie per risico, advies voor de oplossing en de maximale termijn waarbinnen het risico afgedekt dient te worden. Het concept van de RI&E en het PvA worden vervolgens met u besproken en indien nodig aangepast. Na goedkeuring zal het document worden getoetst en opgeleverd in geprinte versie, PDF-formaat en in onze online omgeving.

In deze online omgeving heeft u altijd toegang tot uw RI&E en vinkt u de afgedekte risico’s eenvoudig af. Zo heeft u met één druk op de knop altijd up-to-date documentatie voor handen.

Maak een afspraak Ik wil advies

Waarom Soliede?

  • Snelle praktijkgerichte aanpak
  • Borging binnen uw organisatie
  • Uitgebreide kennis binnen de wellness branche
  • Online RI&E-tool
  • Documentatie volgens de laatste wet- en regelgeving
Heeft u advies nodig, wilt u uw RI&E laten beoordelen of certificeren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.