Beoordelingen

 
217 beoordelingen

Beoordelingen Soliede Opleidingen

8,7 met 217 beoordelingen
  • 8,6
  • 9,0
  • 8,5
  • 8,6
  • 8,6

Beoordeeld door: BIanca

14-12-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Dubbele enquete vind ik overbodig. Aan het einde van de lesdag heb ik die ook al ingevuld. Verder super tevreden.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Michel

11-12-2018
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Het totaal van de cursus beoordeel ik lager, omdat ik de voorbereidende huiswerk erg veel vond.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Wendy

11-12-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Het totaal van de cursus beoordeel ik lager, omdat ik de voorbereidende huiswerk erg veel vond.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Renske

11-12-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Andere trainer dan ik voorheen heb gehad. fijn dat het dezelfde manier van aanpak had.
Grote groep. maar we werkten lekker door.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Inge

27-11-2018
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Jammer dat de BHV cursus alleen nog maar EHBO bevat. Ik denk dat kennis van de ontruimingsprocedures in een school vol met kinderen ook heel belangrijk is.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Annemiek

19-11-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Het was jammer dat we maar met een heel klein groepje waren, maar de docent pakte dit goed op. Goede mix qua invulling: even de theorie herhalen en vooral veel weer even oefenen (en bespreken). Veel 'owja' momenten omdat je veel dingen (gelukkig) niet vaak tegenkomt in de praktijk, maar stel dat het wel voorkomt.... Ook erg fijn vond ik het stukje ervaringen/ situaties uit de praktijk delen met elkaar.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter

16-11-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Alles perfect geregeld!

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: H

12-11-2018
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Alles perfect geregeld!

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Yaelle

12-11-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Heel fijn. Graag zou ik vaker brand en ontruiming willen herhalen. Ik heb namelijk al mijn EHBO diploma, dus dit gedeelte gaat mij redelijk gemakkelijk af.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: René

12-11-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
We zijn twee dagen bezig geweest. was in alle opzichten geslaagd.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: George

12-11-2018
8,4

Beschrijf uw ervaring:
We zijn twee dagen bezig geweest. was in alle opzichten geslaagd.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Monique

12-11-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Een zinvolle les, met voldoende mogelijkheid tot oefenen en een giede begeleiding.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Fleur

07-11-2018
8,8

Beschrijf uw ervaring:
De les was duidelijk, en de docent gaf goed les. Er zat een goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Ook was de dag ontzettend goed verzorgd. We kregen constant lekker eten en drinken. Enige minpuntje was dat ik de vragen (de toets) aan het eind van de dag niet echt vond aansluiten op de praktijk wat we die dag geoefend hadden.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: A

02-11-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
De les was duidelijk, en de docent gaf goed les. Er zat een goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Ook was de dag ontzettend goed verzorgd. We kregen constant lekker eten en drinken. Enige minpuntje was dat ik de vragen (de toets) aan het eind van de dag niet echt vond aansluiten op de praktijk wat we die dag geoefend hadden.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Viktor

31-10-2018
7,6

Beschrijf uw ervaring:
De les was duidelijk, en de docent gaf goed les. Er zat een goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Ook was de dag ontzettend goed verzorgd. We kregen constant lekker eten en drinken. Enige minpuntje was dat ik de vragen (de toets) aan het eind van de dag niet echt vond aansluiten op de praktijk wat we die dag geoefend hadden.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Bea

31-10-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Goeie uitleg, rustig, leerzame tips

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Mirjam

31-10-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Goede herhaalcursus,duidelijk,vriendelijk,nam de tijd bij onduidelijkheid qua leerstof,catering goed en lekker verzorgd,genoeg

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Tom

30-10-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Zeer tevreden over de cursus, de lessen heb ik ervaren als nuttig, realistisch en zo veel als mogelijk aansluitend op de praktijk. De aanwezigheid van realistische oefenmaterialen vond ik een groot pluspunt. Van de docenten staat mij bij dat ze zeer hun best deden zich in te leven in de werksituatie van cursisten, de tijd namen voor vragen en discussies en kundigheid uitstraalden op zowel theoretisch als praktisch vlak. Ik kijk uit naar de herhalingslessen!

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Pascale

30-10-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Docent gaf duidelijke instructie en goede tips bij het uitvoeren van de oefeningen.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!

Beoordeeld door: Hendrien

30-10-2018
8,8

Beschrijf uw ervaring:
Het was een hele leuke cursus dag die tot in de puntjes geregeld was! Complimenten.
Wel was het geval dat er vragen in de theorie toets stonden die niet besproken waren, of in de online voorbereiding voorkwamen.

Ik zou Soliede Opleidingen aanbevelen!