Soliede bij Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Internationale Dag van de Eerste Hulp
06-09-2018
Brandwond? Trek dan direct kleding uit!
03-10-2018

Soliede bij Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Soliede bij Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Soliede bij Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Soliede heeft zich afgelopen zaterdagmiddag met veel plezier ingezet voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Na een korte introductie door Bart over het huis en het geweldige werk dat de vrijwilligers dagelijks verrichten volgde een rondleiding door het prachtige pand, waarna het de hoogste tijd was om de handen uit de mouwen te gaan steken.

Een aantal medewerkers ging richting tuin om de vijver van wat wildgroei te ontdoen en de heg onder handen te nemen, de trainers bemanden hun posten om de verschillende workshops te geven aan de vrijwilligers en het kookteam ging de keuken in om de avondmaaltijd voor de gasten voor te bereiden.

Tegen vijven waren alle klusjes geklaard: de tuin stond er weer netjes bij, de kennis van de vrijwilligers wat betreft Eerste Hulp aan Kinderen, reanimatie en brandbestrijding was bijgespijkerd en het avondeten was klaargezet. Het moment was aangebroken om het huis moe maar voldaan te verlaten, maar uiteraard niet zonder eerst onze donatie aan Bart te overhandigen.
Hierbij nogmaals dank aan het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam dat jullie ons wilden ontvangen en voor de geweldige steun die jullie aan ouders bieden tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven. Keep up the good work!