Vacature: Webdeveloper

Risico’s op het werk
10-10-2016
Waarde kleine blusmiddelen
06-12-2016

Vacature: Webdeveloper

if(in_array($jij,array( 'Leergierig', 'Vindingrijk', 'Laatste technieken zoals OOP', 'Ervaring met APIs (XML, JSON, EPP)', 'Ervaring met web (MySQL, HTML5, JS, CSS, jQuery)', 'Communicatief vaardig', 'Werkt graag in klein team'))) { solliciteer(); } else { exit(); }

Innovatie staat centraal bij Soliede. Wij zijn pioniers in onze branche! Samen bedenken en bouwen wij doordachte, baanbrekende oplossingen.

Om te zorgen dat onze organisatie op rolletjes loopt, hebben wij een eigen beheersysteem ontwikkeld (SWS). Deze unieke software bevat o.a. een webshop, facturatie, e-learning, klantomgeving, mobile apps en nog veel meer! We zoeken een Webdeveloper om ons te helpen dit systeem verder te ontwikkelen en verbeteren. Wij zoeken iemand die ons team komt versterken voor 32-40 uur per week.

Je bent in staat snel te schakelen en denkt mee in het vertalen van klantwensen naar technische oplossingen. Leren en ontwikkelen is belangrijk in onze organisatie en je zult ervaren dat je alle mogelijkheden krijgt om unieke concepten op te zetten. Wij garanderen je een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven en hardwerkende medewerkers en heeft een informele sfeer met een “can do” mentaliteit.

Agile, Scrum en XP ontwikkelmethodieken

We werken volgens scrum en agile methodiek om snel en kwalitatief onze doelen te bereiken. De functionaliteiten die jij ontwikkelt, worden vaak dezelfde dag nog door de klant gebruikt.

Profiel:

  • Enthousiaste en gedreven ontwikkelaar die goed zelfstandig uit de voeten kan
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van/ervaring met PHP / MySQL, HTML5, CSS3 en Javascript / jQuery
  • Kennis van/ervaring met SOAP, REST, webservices of API’s

echo $Soliede;

Soliede is een snel groeiend en dynamische organisatie die landelijk werkt in een sterk concurrerende markt. Soliede bestaat inmiddels 10 jaar en loopt voorop in de ontwikkeling van (online) trainingsmethoden en automatisering van de dienstverlening in de bedrijfsveiligheid. De concurrentie een stap voor blijven is cruciaal en daarvoor heeft Soliede een sterk ICT ontwikkelteam nodig. Samen met de business kant worden veel ontwikkelingen in gang gezet en wordt de klant dag in dag uit meer ontzorgt.

Bruto maandsalaris fulltime dienstverband: € 2.500 - € 3.000,-

function solliciteer()

Hebben we je interesse gewekt? Mail je CV voorzien van een uitgebreide motivatie voor 20 januari waarom we juist jou uit moeten nodigen voor een kennismakingsgesprek naar hr@soliede.nl t.a.v. Suzanne van Straten.