Training BLS en AED gebruik

Als iedere seconde telt!

Durft u direct een reanimatie te starten als iemand in uw omgeving een hartstilstand heeft? Het starten van de reanimatie is geen gemakkelijke keuze terwijl juist die eerste minuten van levensbelang zijn.  

De training reanimatie en AED-gebruik zorgt dat u de juiste stappen zet en direct een goede keuze kunt maken. De inzet van alléén een AED is niet voldoende, de hersenen moeten immers ook zuurstof toegediend krijgen door hartmassage en mond-op-mond beademing. Hoe eerder de AED echter wordt ingezet, hoe groter de overlevingskans.


Inschrijven Incompany aanvragen

Geen ellenlange presentaties; maar DOEN is het motto bij Soliede

Wij zorgen dat uw medewerkers zelfvertrouwen krijgen om te handelen in geval van nood. Zij leren hoe op een juiste manier te reanimeren en de AED in te zetten tot de hulpdiensten het overnemen. Iedere deelnemer krijgt persoonlijke begeleiding van onze trainer en voert meerdere reanimaties (met en zonder AED) uit op onze reanimatiepoppen.

Wij verzorgen de 3,5 uur durende training graag op uw locatie voor een groep van maximaal 12 personen. Zo kunt u er zeker van zijn dat iedere deelnemer voldoende aandacht krijgt van onze trainer en wordt gestimuleerd met vertrouwen Eerste Hulp te verlenen.

Uw medewerkers leren onder andere:

  • Hoe benader je een (bewusteloos) slachtoffer?
  • Hoe controleer je de ademhaling?
  • Hoe zorg je dat de luchtweg vrij wordt gehouden en het slachtoffer op de juiste manier wordt beademd?
  • Hoe geef je op een correcte manier borstcompressie?
  • Wanneer stop je met reanimeren?

Cursusagenda

Bezig met laden van cursussen...

Bij deze training kunt u kiezen voor een Soliede online certificaat én een pasje of een Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) certificaat voor uw medewerkers. Indien gewenst is het mogelijk accreditatiepunten te ontvangen voor deze training.

Informatie accreditatie

Kosten

De training is inclusief e-learning en online Soliede certificaat + pasje. Indien u een NRR certificaat en/of accreditatie wilt ontvangen verzoeken wij u dit per mail kenbaar te maken.

Inschrijven excl. BTW