BHV Cursus op uw locatie

Wanneer u kiest voor een cursus BHV op uw locatie, ook wel een in company training genoemd, komt één van onze ervaren trainers op uw locatie langs om de training te geven. Het voordeel hiervan is dat deze perfect kan worden afgestemd op de specifieke risico's binnen uw organisatie. Wij bieden zowel de Basis BHV cursus, als de herhaling BHV in company aan. Wilt u meer informatie over onze BHV cursussen op locatie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bekwaam blijven met onze Herhaling BHV

Het is van belang dat de vaardigheden van uw BHV’ers op peil blijven, daarom testen wij deze uitvoerig en staat ook het verder ontwikkelen hiervan centraal tijdens onze herhalingscursus. Geen theorie, maar juist een praktische aanpak. Zo zorgen wij ervoor dat uw BHV’ers bekwaam blijven en in geval van nood kunnen handelen volgens de richtlijnen van de NIBHV.

Hoe ziet onze Herhaling BHV op locatie eruit?

De herhalingscursus BHV op locatie beslaat 1 dag en is opgesplitst in twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel gaan de cursisten direct aan de slag met het in praktijk brengen van hun EHBO vaardigheden. Hierbij komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: reanimatie, stabiele zijligging, Rautekgreep, Heimlich manoeuvre, het aanleggen van verbanden en het bedienen van de AED. Na de lunch start het tweede dagdeel. Hierin spelen de BHV’ers diverse scenario’s die specifiek zijn afgestemd op uw locatie en waarbij de BHV’ers al hun kennis en vaardigheden zullen moeten inzetten om een calamiteit onder controle te krijgen. Wij meten de bekwaamheid van uw BHV’ers en besteden extra aandacht aan de vaardigheden die nog niet geheel worden beheerst.

Dagprogramma Herhaling BHV op locatie

Herhaling BHV cursus - dagindeling

Ochtend

Van

Tot

Onderwerp

9.00

9.15

Introductie door trainer

9.15

10.00

1. Reanimatie/AED

10.00

10.30

2. Buik-Rug/Stabiel

10.30

10.45

Pauze

10.45

11.15

3. Ziektebeelden

11.15

11.45

4. Verbandmiddelen

11.45

12.15

5. Verslikking/verstikking

12.15

12.25

6. Beoordeling en feedback cursisten

12.25

12.30

7. Evaluatie en afronding

Middag

Van

Tot

 

13.00

13.05

Uitleg programma en beoordeling

13.05

14.00

1. Organisatie en communicatie

14.00

14.30

2. Ontruimingsscenario

14.30

14.45

Pauze

14.45

15.45

3. Praktijk blusmiddelen

15.45

16.35

4. Toetsingsscenario's

16.35

16.55

Beoordeling en feedback naar cursisten

16.55

17.00

Evaluatie en afronding

Programma op maat

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van het programma? Wij bespreken deze graag met u, zodat wij een programma op maat kunnen samenstellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een ontruimingsoefening toe te voegen of een oefening met de evac chair.

Unieke praktijkgerichte aanpak

Onze praktijkgerichte aanpak maakt onze cursussen uniek: geen theorie, uw BHV’ers oefenen de verschillende vaardigheden in uitdagende scenario’s die gebaseerd zijn op uw locatie.

Einddoel / Certificaat

Wij meten de bekwaamheid van uw BHV’ers en geven extra aandacht aan de vaardigheden die nog niet helemaal worden beheerst. Daarnaast geven wij feedback op uw BHV organisatie, zodat uw BHV’ers weten hoe te handelen in een echte crisissituatie. Dat is het einddoel van onze cursus Herhaling BHV. Wanneer de cursus met goed gevolg wordt afgerond en de cursisten hebben aangetoond alle vaardigheden onder de knie te hebben, ontvangen zij een BHV-pasje.

Cursus Basis BHV op locatie

Wilt u nieuwe BHV’ers opleiden op uw locatie? Wij bieden ook onze Basis BHV Cursus in company aan. Neem contact op met onze verkoopafdeling om uw wensen te bespreken.

Landelijke cursussen Basis en Herhaling BHV

Indien u liever een cursus wilt volgen op onze locatie, schrijf uzelf, uw medewerkers of uw collega's in voor één van onze basis- of herhalingscursussen BHV die wij op verschillende locaties in Nederland aanbieden op basis van open inschrijving.

Uw BHV’ers zijn bekwaam in:

  • Reanimeren met en zonder AED
  • Stabiele zijligging, Rautekgreep, Heimlich manoeuvre
  • Verbinden van wonden en veilig vervoeren van gewonden
  • Blussen van een beginnende brand
  • Ontruimen en beperken van de schade