Ploegleider BHV

Oefen de vaardigheden met unieke scenario’s en rollenspellen

Met een groot scala aan praktijkoefeningen en het spelen van scenario’s trainen wij de vaardigheden van uw nieuwe ploegleiders. Zij oefenen in scène gezette grote en kleine rampen en ervaren wat hen te wachten staat als zich een echte crisissituatie voordoet. Voor de Ploegleider is het van levensbelang om direct en op de juiste wijze te handelen. Na een Soliede training is uw Ploegleider hiertoe in staat!

Inschrijven BHV Ploegleider

Voor wie?

Wanneer u meerdere bedrijfshulpverleners heeft aangesteld, is het raadzaam om 1 of meerdere Ploegleiders aan te stellen. De Ploegleider geeft leiding aan het BHV team binnen uw organisatie. Het is de verantwoordelijkheid van de Ploegleider dat zijn of haar team geoefend wordt en blijft. Daarnaast draagt de Ploegleider zorg voor het beheer en de controle van de BHV middelen. Zo is het BHV team altijd optimaal voorbereid op het voorkomen en bestrijden van calamiteiten.

Hoe ziet de cursus Basis Ploegleider BHV eruit?

Het doel van de cursus is de theoretische kennis over de inzet van BHV te koppelen aan praktijksituaties binnen uw bedrijf. De Basisopleiding beslaat 2 dagen waarbij de eerste dag de nadruk ligt op communicatie en organisatie. Aan de hand van uw eigen ontruimingsplan bereiden alle Ploegleiders een oefening voor, zodat hun vaardigheden op de tweede dag goed kunnen worden getest. Tijdens de tweede lesdag worden vele oefeningen gedaan en de dag wordt afgesloten met een officieel schriftelijk NIBHV-examen.Cursusagenda

Bezig met laden van cursussen...

Resultaat

  • Kennis over het organiseren van ontruimingsoefeningen
  • Juiste aansturing van de BHV teams
  • Eenduidig en helder communiceren met en zonder portofoon
  • Controle en beheer van de BHV middelen

Inschrijven

Schrijf uzelf, uw medewerkers of uw collega's in voor één van onze opleidingen.


Kosten:

€ 365,- excl. BTW
Inschrijven BHV ploegleider