Eerste Hulp aan Kinderen opleidingen

Eerste hulp aan kinderen opleidingen en trainingen

Basis EHaK

Basis EHaK

De Praktijkopleiding Basis Eerste Hulp aan Kinderen wordt verzorgd in één dag. Voorafgaand hieraan volgt u een online voorbereiding waarbij de basisbeginselen van de EHBO aan kinderen worden behandeld.
Meer informatie
Herhaling EHaK

Herhaling EHaK

Tijdens de bijscholing/herhalingsles oefent u met onze ervaren docenten alle vaardigheden en toont u aan dat u de juiste handelingen kunt uitvoeren. Hiermee bent u verzekerd van een certificaat.
Meer informatie
Gastouderopvang

Gastouderopvang

Het gastouderbureau brengt gastouderopvang tot stand en is verantwoordelijk voor de begeleiding van gastouders. Bij Soliede Opleidingen volgt u de Basisopleiding Eerste Hulp aan Kinderen in slechts één dag.
Meer informatie
Kraamzorg

Kraamzorg

Werkt u in de kraamzorg? Dan vindt u het ongetwijfeld belangrijk te weten wat u moet doen als een pasgeborene/baby iets overkomt. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
Meer informatie

Op maat ontwikkelde opleidingen

Onze opleidingen speciaal voor kinderopvang sluiten naadloos aan op de werkomgeving van kinderleidsters, gastouders, onderwijzers en kraamverzorgenden. Jaarlijks passen wij het lesprogramma aan, zodat het voor de cursisten vernieuwend en interessant blijft. Wij garanderen een enerverende en gevarieerde dag vol met praktijkoefeningen.

Praktijktrainingen

Voor de cursussen eerste hulp (EHBO) aan kinderen bieden we een e-learning aan voor de theorie en een praktijkdag voor de vaardigheden. Ons motto is: voorafgaand de online theorie doornemen en tijdens de praktijkdagen heel veel vaardigheden oefenen! Ook voor de trainingen omgaan met kindermishandeling wordt de nadruk gelegd op het zelfstandig leren handelen. Zelf oefenen, ervaren en beleven leidt ertoe dat u de juiste handelingen verricht op het juiste moment. Onze zeer ervaren trainers geven hierbij veel individuele begeleiding. Wij verzorgen deze opleidingen speciaal voor Kinderopvang, Peuterspeelzalen, Gastouders, BSO, NSO, Kraamzorg, Kleuter- en Basisscholen.