De Hygiënecode voor de horeca is een must voor iedere ondernemer die een professionele keuken voert.


Zowel voor de commerciële, overheids- als vrijwilligersbranche gelden de regels van de HACCP.

De Hazard Analysis & Critical Control Points beschrijven de kritieke momenten in het voedselbereidingsproces. Hoe zorgt u er als ondernemer voor dat uw proces geborgd is? Kunt u aantonen dat uw gasten niet ziek kunnen worden na het eten van uw gerechten?

Tijdens de 1-daagse training leert u de Hygiënecode op een eenvoudige manier binnen uw bedrijf bedrijf toe te passen. In een aanvullende audit training leert u kritisch kijken naar uw eigen proces, door de bril van de Voedsel en Warenautoriteit.

De cursusonderwerpen

  • Ontstaan van de Hygiënecode
  • Persoonlijke hygiëne
  • Kruisbesmetting
  • Temperatuurbeheersing
  • Schoonmaak
  • Levensmiddelenafval
  • Ongediertebestrijding
  • Inrichting van bedrijfsruimten
  • Inkoop, ontvangst, opslag en bereiding van producten
  • Presenteren en serveren
Neem contact op met Soliede voor een training HACCP op uw locatie,
of bel naar: 0251 – 273 888.