Buitenwacht (Mangatwacht)

Op de juiste manier toezicht houden bij een besloten ruimte vereist kennis van veiligheidsmaatregelen en ervaring in meten, herkennen en reageren op noodsituaties en gevaar. Onze praktijkgerichte opleiding tot buitenwacht sluit aan bij uw werkomstandigheden. Zo leert u wat voor u relevant is! Na deze cursus weet u hoe u veilig toezicht kunt houden bij een besloten ruimte en hoe u kunt handelen in een noodsituatie.


Inschrijven buitenwacht € 225,- excl. BTW

 

Praktijkgerichte groepstraining buitenwacht

In het Opleidingscentrum in Beverwijk zorgen wij voor zeer realistische situaties. In groepsverband leert u als buitenwacht wat te doen als er druk wordt uitgeoefend om de besloten ruimte te openen en hoe te communiceren met personen in de besloten ruimte. Tevens leert u wie toegelaten mag worden, welke procedures te volgen en hoe te bepalen waar de wind vandaan komt.

Opleidingsduur en -certificering

De 1-daagse opleiding wordt afgesloten met een theorie-examen en een individueel praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt u het officiële certificaat met een geldigheid van 3 jaar. Vereist voor deze opleiding is een geldig Basis VCA of VOL VCA diploma.

Incompany

Soliede verzorgt ook graag de opleiding Buitenwacht (Mangatwacht) op uw locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.