Ons team

Onze mensen staan voor u klaar!

Het Soliede team staat graag voor u klaar om u te ontzorgen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid.

Jurrijn - ons team

Jurrijn

Directeur

Jurrijn is in 2003 ondernemer geworden en heeft Soliede opgericht met het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen in het bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Hij geeft veel aandacht aan het leerproces bij medewerkers, cursisten, klanten en leveranciers.

Natasja - ons team

Natasja

Directiesecretaresse

Natasja is sinds 2014 werkzaam voor Soliede als directiesecretaresse. In deze rol is zij de rechterhand van onze directeur en biedt zij hem ondersteuning bij het gehele reilen en zeilen van Soliede. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor HR en pakt zij alle zaken op die betrekking hebben op de medewerkers van Soliede.

Elena - ons team

Elena

Marketing & Sales

Elena is sinds mei 2018 in dienst en houdt zich bezig met Marketing en Sales. Zij gaat structureel te werk, houdt graag verschillende ballen in de lucht  en denkt mee met het team. Verder houdt zij van een feestje, is sportief aangelegd, rijdt motor en doet graag een hapje en drankje met vrienden.

Debby - ons team

Debby

Financiële administratie

Debby is begin 2021 in dienst getreden bij Soliede en is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Zij werkt graag in teamverband en houdt van een uitdaging.

In haar vrije tijd doet zij aan crossfit en gaat zij graag op pad met haar man en hun hond.

Noam ons team

Noam

Adviseur

Noam is sinds januari 2022 met veel plezier werkzaam bij Soliede als adviseur veiligheid. Hij heeft een IVK-achtergrond die hij inzet om klanten te begeleiden en adviseren bij het opstellen van RI&E’s en bedrijfsnoodplannen. Ook verzorgt hij workshops en opleidingen Preventiemedewerker. 

Marijke - ons team

Marijke

Medewerker Sales & Organisatie

Marijke is in december 2018 in dienst getreden bij Soliede als Medewerker Sales & Organisatie. Zij heeft begin 2017 haar hbo-opleiding Bedrijfskunde MER afgerond. Marijke is verantwoordelijk voor de voorbereiding tot afhandeling van de trainingen. Ook ondersteunt zij de afdeling Verkoop.

Latoya - ons team

Latoya

Medewerker Sales & Organisatie

Latoya is sinds 2016 werkzaam bij Soliede. Eerst in de rol van gastvrouw, waarin zij met haar warme onthaal en vers bereide lunch zorgde voor een onvergetelijke beleving bij de cursist.  Vanaf januari 2022 werkt zij op de afdeling Sales & Organisatie en zal zij in deze rol onze klanten gaan ontzorgen.

Joyce - ons team

Joyce

Medewerker Sales & Organisatie

Joyce is jarenlang werkzaam geweest in de kinderopvang, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft zij gevonden in haar functie op de afdeling Sales & Organisatie bij Soliede én in de opleiding die zij volgt tot managementassistent.

Roxanne - ons team

Roxanne

Medewerker officemanagement

Roxanne werkt sinds juni 2021 bij Soliede.  Zij is gestart als stagiaire directiesecretaresse en hierna in dienst gekomen als management assistent. Vanaf 1 januari a.s. gaat zij aan de slag als medewerker officemanagement. In deze functie is zij onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van webwinkel bestellingen.

Coen - ons team

Coen

Trainer

Coen werkt sinds juni 2017 met veel plezier als trainer bij Soliede. Vanuit zijn achtergrond in de event branche heeft hij veel te maken gehad met BHV en veiligheid. Ook is hij hier gestart met het geven van trainingen. Zijn passie voor het overbrengen van kennis en het meedenken over veiligheid heeft hij samengebracht in een breed takenpakket bij Soliede.

Gaula - ons team

Gaula

Trainster

Gaula verzorgt trainingen in met name BHV, Eerste Hulp aan Kinderen en Gecertificeerd Bedrijfsbegeleider. Zij is een gepassioneerde en ervaren trainster die interactie, spel en humor biedt in al haar trainingen. Zij legt niet alleen uit hoe te handelen, maar ook waarom. Dit helpt bij het onthouden van de stof en het verkrijgen van inzicht. Ook vergroot dit het zelfvertrouwen.

Frank - ons team

Frank

Trainer

Frank verzorgt trainingen op locatie in Beverwijk en op locatie bij de klant. Frank houdt in zijn trainingen rekening met: plezier, leerzaamheid en een veilige omgeving. 

Frank geniet in zijn vrije tijd van sportieve activiteiten. 

William - ons team

William

Trainer

William is sinds medio 2021 werkzaam bij Soliede als trainer.  Zijn trainingen worden gekenmerkt door de weg van de V’s: Verbinding, Vertrouwen, Veiligheid, Vaardigheid & Verantwoordelijkheid. 

William is naast trainer, levensgenieter pur sang.

Bas B. ons team

Bas

IT

Bas werkt sinds november 2021 als developer bij Soliede. Hij onderhoudt bestaande systemen, ontwikkelt nieuwe functionaliteit en biedt zijn collega’s ondersteuning op IT-gebied.

In zijn vrije tijd zit hij ook vaak achter de computer, fietst hij en volgt hij de Formule 1.

Fred ons team

Fred

Stagiair IT

Fred loopt sinds november 2021 stage bij Soliede als webdeveloper op de IT-afdeling. Zijn stageopdracht is het ontwikkelen van een nieuwe versie van het e-learning platform. Verder ondersteunt hij de IT-afdeling bij het onderhouden van het huidige ERP-systeem en bij werkplekbeheer.

Michiel - ons team

Michiel

Gastheer

Michiel werkt sinds december 2020 als multi-inzetbare gastheer bij Soliede. Hij ontvangt de cursisten, bereidt de verse lunch en verzorgt natuurlijk de koffie. Zijn horeca achtergrond en enthousiasme zorgen ervoor dat iedereen zich bij Soliede welkom en thuis voelt. Ook is hij verantwoordelijk voor het onderhoud in en om het pand.

Leon ons team

Leon

Stagiair IT

ook werken bij Soliede? - ons team

Jouw foto hier?

Werken bij soliede

Wil jij jouw foto wel in het rijtje met Soliede medewerkers terugzien? Word dan onze nieuwe collega. Neem snel een kijkje bij onze vacatures en wie weet, sta jij hier binnenkort wel vermeld!