Ons team

Onze mensen staan voor u klaar!

Het Soliede team staat graag voor u klaar om u te ontzorgen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid.

Jurrijn - ons team

Jurrijn

Directeur

Jurrijn is in 2003 ondernemer geworden en heeft Soliede opgericht met het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen in het bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Hij geeft veel aandacht aan het leerproces bij medewerkers, cursisten, klanten en leveranciers.

Elena - ons team

Elena

Marketing

Elena is sinds mei 2018 in dienst en houdt zich bezig met Marketing. Zij gaat structureel te werk, houdt graag verschillende ballen in de lucht en denkt mee met het team. Verder houdt zij van een feestje, is sportief aangelegd, rijdt motor en doet graag een hapje en drankje met vrienden.

Debby - ons team

Debby

Financiële administratie

Debby is begin 2021 in dienst getreden bij Soliede en is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Zij werkt graag in teamverband en houdt van een uitdaging.

In haar vrije tijd doet zij aan crossfit en gaat zij graag op pad met haar man en hun hond.

Noam ons team

Noam

Adviseur

Noam is sinds januari 2022 met veel plezier werkzaam bij Soliede als adviseur veiligheid. Hij heeft een IVK-achtergrond die hij inzet om klanten te begeleiden en adviseren bij het opstellen van RI&E’s en bedrijfsnoodplannen. Ook verzorgt hij workshops en opleidingen Preventiemedewerker. 

Tim - ons team

Tim

Medewerker Sales & Organisatie

Tim werkt sinds oktober bij Soliede. Hij heeft IVK gestudeerd en heeft ervaring in de BHV-branche. Hij is medeverantwoordelijk voor  verkoop en maakt deel uit van het team Sales & Organisatie. Tim is sportief aangelegd, maar houdt ook ontzettend van de bourgondische levensstijl. Daarnaast geniet hij in zijn vrije tijd van zijn jonge gezin.

Marijke - ons team

Marijke

Medewerker Sales & Organisatie

Marijke is in december 2018 in dienst getreden bij Soliede als Medewerker Sales & Organisatie. Zij heeft begin 2017 haar hbo-opleiding Bedrijfskunde MER afgerond. Marijke is verantwoordelijk voor de voorbereiding tot afhandeling van de trainingen. Ook ondersteunt zij de afdeling Verkoop.

Latoya - ons team

Latoya

Medewerker Sales & Organisatie

Latoya is sinds 2016 werkzaam bij Soliede. Eerst in de rol van gastvrouw, waarin zij met haar warme onthaal en vers bereide lunch zorgde voor een onvergetelijke beleving bij de cursist.  Vanaf januari 2022 werkt zij op de afdeling Sales & Organisatie en zal zij in deze rol onze klanten gaan ontzorgen.

Nieuwe medewerkster - ons team

Jeanine

Medewerker Sales & Organisatie

Coen - ons team

Coen

Trainer

Coen werkt sinds juni 2017 met veel plezier als trainer bij Soliede. Vanuit zijn achtergrond in de event branche heeft hij veel te maken gehad met BHV en veiligheid. Ook is hij hier gestart met het geven van trainingen. Zijn passie voor het overbrengen van kennis en het meedenken over veiligheid heeft hij samengebracht in een breed takenpakket bij Soliede.

Gaula - ons team

Gaula

Trainster

Gaula verzorgt trainingen in met name BHV, Eerste Hulp aan Kinderen en Gecertificeerd Bedrijfsbegeleider. Zij is een gepassioneerde en ervaren trainster die interactie, spel en humor biedt in al haar trainingen. Zij legt niet alleen uit hoe te handelen, maar ook waarom. Dit helpt bij het onthouden van de stof en het verkrijgen van inzicht. Ook vergroot dit het zelfvertrouwen.

Frank - ons team

Frank

Trainer

Frank verzorgt trainingen op locatie in Beverwijk en op locatie bij de klant. Frank houdt in zijn trainingen rekening met: plezier, leerzaamheid en een veilige omgeving. 

Frank geniet in zijn vrije tijd van sportieve activiteiten. 

William - ons team

William

Trainer

William is sinds medio 2021 werkzaam bij Soliede als trainer.  Zijn trainingen worden gekenmerkt door de weg van de V’s: Verbinding, Vertrouwen, Veiligheid, Vaardigheid & Verantwoordelijkheid. 

William is naast trainer, levensgenieter pur sang.

Paul - ons team

Paul

Trainer

Paul is in december gestart bij Soliede als trainer. Hij heeft een achtergrond in de zorg en haalt zijn energie uit het enthousiasme van cursisten. Zijn doel is een leuke, informatieve training te geven. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek en trekt hij er graag op uit met zijn gezin en hond.

Roxanne - ons team

Roxanne

Medewerker officemanagement

Roxanne werkt sinds juni 2021 bij Soliede.  Zij is gestart als stagiaire directiesecretaresse en hierna in dienst gekomen als management assistent. Vanaf 1 januari a.s. gaat zij aan de slag als medewerker officemanagement. In deze functie is zij onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van webwinkel bestellingen.

Michiel - ons team

Michiel

Gastheer

Michiel werkt sinds december 2020 als multi-inzetbare gastheer bij Soliede. Hij ontvangt de cursisten, bereidt de verse lunch en verzorgt natuurlijk de koffie. Zijn horeca achtergrond en enthousiasme zorgen ervoor dat iedereen zich bij Soliede welkom en thuis voelt. Ook is hij verantwoordelijk voor het onderhoud in en om het pand.

Nieuwe medewerker - ons team

Joël

Stagiair Advies

ook werken bij Soliede? - ons team

Jouw foto hier?

Werken bij soliede

Wil jij jouw foto wel in het rijtje met Soliede medewerkers terugzien? Word dan onze nieuwe collega. Neem snel een kijkje bij onze vacatures en wie weet, sta jij hier binnenkort wel vermeld!