Ons team

Onze mensen staan voor u klaar!

Jurrijn

Directeur

Jurrijn is in 2003 ondernemer geworden en heeft Soliede opgericht met het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen in het bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Hij geeft veel aandacht aan het leerproces bij medewerkers, cursisten, klanten en leveranciers.

Suzanne

Hoofd Cursusorganisatie en -administratie

Marijke

Medewerker Cursusorganisatie en - administratie

Marijke van den Brink is sinds december 2018 in dienst bij Soliede als Medewerker Cursusadministratie. Zij heeft begin 2017 haar hbo-opleiding Bedrijfskunde MER afgerond. Marijke is verantwoordelijk voor de voorbereiding tot afhandeling van iedere training.

Elena

Teamleider Sales en Marketing

Elena is teamleider Sales en Marketing, houdt graag verschillende ballen in de lucht, gaat structureel te werk en denkt mee met het team. Zij houdt van een feestje, rijdt motor (bij mooi weer) en doet graag een hapje en drankje met vrienden.

Ashley

Commercieel medewerkster binnendienst

Ashley werkt fulltime als commercieel medewerkster binnendienst bij Soliede. Zij verricht werkzaamheden op de afdeling Sales, maakt offertes op maat, belt klanten, is verantwoordelijk voor de webwinkel en ondersteunt bij marketing-activiteiten.

Natasja

Directiesecretaresse

Natasja ondersteunt het management met coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden. Daarnaast voorziet zij collega’s van antwoorden op administratieve en praktische vragen.

Coen

Trainer

Coen is sinds juni 2017 in dienst als trainer bij Soliede. De passie van instrueren, beleving , bewustwording creëren en kennisoverdracht realiseren heeft ervoor gezorgd dat Coen bij Soliede werkzaam is. 

Frank

Trainer

Frank verzorgt trainingen op locatie in Beverwijk en op locatie bij de klant. Frank houdt in zijn trainingen rekening met: plezier, leerzaam en een veilige omgeving. Frank geniet in zijn vrije tijd van sportieve activiteiten. 

Latoya

Gastvrouw

Latoya is sinds 2016 werkzaam als gastvrouw bij Soliede. Met haar warme onthaal en de vers bereide lunch draagt Latoya bij aan een onvergetelijke beleving voor zowel klant als cursist. 

Brian

Junior adviseur

Als junior adviseur ondersteunt Brian de afdeling advies bij het opstellen van vluchtwegplattegronden, bedrijfsnoodplannen en de Risico Inventarisatie en Evaluaties. Daarnaast voorziet Brian klanten van advies omtrent wetgeving en bedrijfsveiligheid.

Tess

HR en Financieel

Sinds juli 2018 is Tess in dienst als HR- en financieel medewerkster. Tess ondersteunt en adviseert bij alle personele vraagstukken en zij zorgt voor een correcte financiële administratie. 

Kevin

Developer

Mike

Junior adviseur

Sharon

Medewerker Cursusorganisatie en - administratie​

Gaula

Trainster

Jouw foto hier?

Werken bij Soliede

Wil jij jouw foto wel in het rijtje met Soliede medewerkers terugzien? Word dan onze nieuwe collega. Neem snel een kijkje bij de vacatures en wie weet, sta jij hier binnenkort wel vermeld!