Ons team

Onze mensen staan voor u klaar!

Het Soliede team staat graag voor u klaar om u te ontzorgen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid.

Jurrijn - ons team

Jurrijn

Directeur

Jurrijn is in 2003 ondernemer geworden en heeft Soliede opgericht met het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen in het bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Hij geeft veel aandacht aan het leerproces bij medewerkers, cursisten, klanten en leveranciers.

Debby - ons team

Debby

Financiële administratie

Debby is begin 2021 in dienst getreden bij Soliede en is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Zij werkt graag in teamverband en houdt van een uitdaging.

In haar vrije tijd doet zij aan crossfit en gaat zij graag op pad met haar man en hun hond.

Noam ons team

Noam

Adviseur

Noam is sinds januari 2022 met veel plezier werkzaam bij Soliede als adviseur veiligheid. Hij heeft een IVK-achtergrond die hij inzet om klanten te begeleiden en adviseren bij het opstellen van RI&E’s en bedrijfsnoodplannen. Ook verzorgt hij workshops en opleidingen Preventiemedewerker. 

Tim - ons team

Tim

Accountmanager Kinderen en Techniek & Productiebedrijven

Tim heeft Integrale veiligheidskunde gestudeerd en heeft ervaring in de BHV-branche. Hij is medeverantwoordelijk voor  verkoop en maakt deel uit van het team Sales & Organisatie. Tim is sportief aangelegd, maar houdt ook ontzettend van de bourgondische levensstijl. Daarnaast geniet hij in zijn vrije tijd van zijn jonge gezin.

Marijke - ons team

Marijke

Teamleider Sales & Organisatie

Marijke is leidinggevende van het Sales & Organisatie team en tevens accountmanager Zakelijke Dienstverlening. Als teamleider zorgt ze dat de accountmanagers goed begeleid worden in het maken van offertes, klantbezoeken, belafspraken en management rapportages die per kwartaal naar onze klanten gestuurd worden. Een veelzijdige en uitdagende job! 

Latoya - ons team

Latoya

Accountmanager Zorg, Gemeenten en Overheden

Latoya is sinds 2016 werkzaam bij Soliede. Eerst in de rol van gastvrouw, waarin zij met haar warme onthaal en vers bereide lunch zorgde voor een onvergetelijke beleving bij de cursist.  Vanaf januari 2022 werkt zij op de afdeling Sales & Organisatie en zal zij in deze rol onze klanten gaan ontzorgen.

Nieuwe medewerkster - ons team

Jeanine

Teammanager Trainers

Gaula - ons team

Gaula

Trainer

Gaula verzorgt trainingen in met name BHV, Eerste Hulp aan Kinderen en Gecertificeerd Bedrijfsbegeleider. Zij is een gepassioneerde en ervaren trainster die interactie, spel en humor biedt in al haar trainingen. Zij legt niet alleen uit hoe te handelen, maar ook waarom. Dit helpt bij het onthouden van de stof en het verkrijgen van inzicht. Ook vergroot dit het zelfvertrouwen.

Frank - ons team

Frank

Trainer

Frank verzorgt trainingen op locatie in Beverwijk en op locatie bij de klant. Frank houdt in zijn trainingen rekening met: plezier, leerzaamheid en een veilige omgeving. 

Frank geniet in zijn vrije tijd van sportieve activiteiten. 

Paul - ons team

Paul

Trainer

Paul heeft een achtergrond in de zorg en haalt zijn energie uit het enthousiasme van cursisten. Zijn doel is een leuke, informatieve training te geven. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek en trekt hij er graag op uit met zijn hond.

Roxanne - ons team

Roxanne

Webwinkel beheerder en officemanagement

Roxanne beheert de webwinkel van Soliede en zorgt dat alle middelen bij de klant gecontroleerd en onderhouden worden. Zij heeft ook de functie van officemanagement waarbij ze alles regelt voor het kantoor, van inkoop tot onderhoud. 

 

Michiel - ons team

Michiel

Gastheer

Michiel werkt als multi-inzetbare gastheer bij Soliede. Hij ontvangt de cursisten, bereidt de verse lunch en verzorgt natuurlijk de koffie. Zijn horeca achtergrond en enthousiasme zorgen ervoor dat iedereen zich bij Soliede welkom en thuis voelt. Ook is hij verantwoordelijk voor het onderhoud in en om het pand.

Nieuwe medewerker - ons team

Joël

Adviseur Arbo en Veiligheid

ook werken bij Soliede? - ons team

Jouw foto hier?

Kom werken bij soliede!

Kijk bij vacatures en wie weet, sta jij hier binnenkort wel vermeld!