Werken bij Soliede – Vacatures

Vacatures

Vacature Webdeveloper (PHP)

Wij zoeken een jonge, enthousiaste PhP Web Developer!

Bij Soliede staat innovatie centraal en we positioneren ons als pioniers en totaaloplossers in een enorm grote en snel ontwikkelende markt. Samen bedenken en bouwen wij doordachte, baanbrekende oplossingen. Om te zorgen dat onze organisatie op rolletjes loopt, hebben wij een eigen beheersysteem ontwikkeld (SWS). Deze unieke software bevat o.a. een webshop, facturatie, e-learning, klantomgeving, mobile apps en nog veel meer! We zoeken een Webdeveloper om ons te helpen dit systeem verder te ontwikkelen en verbeteren. Wij zoeken iemand die ons team komt versterken voor 32-40 uur per week.

Agile, Scrum en XP ontwikkelmethodieken

We werken volgens scrum en agile methodiek om snel en kwalitatief onze doelen te bereiken. De functionaliteiten die jij ontwikkelt, worden vaak dezelfde dag nog door de klant gebruikt. In onze persoonlijke en informele bedrijfscultuur vinden we het belangrijk om veel plezier in ons werk te hebben. We zien liever vandaag een kleine verbetering dan morgen lang durende verbeter trajecten.

Jij bent een specialist met analytisch vermogen en je vindt het leuk om snel resultaten te halen. Als het nodig is ben je flexibel en werk je door totdat het werk gedaan is. Je krijgt graag verantwoordelijkheid en bent zelfsturend inzetbaar.

Wat te verwachten:

  • Samenwerken met een klein, ervaren, enthousiast en gedreven team
  • Een veelzijdige functie en werken aan interessante projecten met veel diversiteit
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Een marktconform salaris, inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Platte organisatiestructuur met een gezellige werksfeer

Profiel:

  • Enthousiaste en gedreven ontwikkelaar die goed zelfstandig uit de voeten kan
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van/ervaring met PHP / MySQL, HTML5, CSS3 en Javascript / jQuery
  • Kennis van/ervaring met SOAP, REST, webservices of API’s

Bruto maandsalaris fulltime dienstverband: € 2.500 - € 3.000,-

Hebben we je interesse gewekt? Mail je CV voorzien van een uitgebreide motivatie waarom we juist jou uit moeten nodigen voor een kennismakingsgesprek naar vacatures@soliede.nl

Stageplaats

Stageplaats

Soliede biedt HBO en WO studenten regelmatig interessante en vernieuwende onderzoeksopdrachten aan. Ben jij op zoek naar een uitdagende onderzoeksopdracht die in eerste instantie niets met BHV te maken lijkt te hebben? Door haar vooruitstrevende blik is Soliede continu op zoek naar verbetering. Wellicht kun jij met een onderzoeksopdracht invulling geven aan deze innovatieve vooruitstrevendheid.

Universiteiten, Hogescholen en andere onderwijsinstellingen laten op maat onderzoek verrichten zonder veel tijd aan begeleidingssessies kwijt te zijn. Van de screening tot de oplevering van het rapport worden de studenten voorzien van feedback. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende stageopdracht, stuur dan een motivatiebrief met CV naar vacatures@soliede.nl