Whitelabel e-learning

Whitelabel uitgelegd

Elke ZZP’er of organisatie heeft een eigen ‘gezicht’, waarmee zijn/haar klanten en cursisten vertrouwd zijn en zich identificeren. Daarom bieden wij onze e-learning whitelabel aan: een neutrale omgeving zonder referenties aan Soliede en met de mogelijkheid uw eigen huisstijl toe te voegen ( logo en kleurstelling).

Wij zorgen ervoor dat de e-learning altijd up-to-date is, zodat u daar geen omkijken naar heeft en u zich helemaal kunt richten op het verzorgen van de praktijklessen.  

scherpe tarieven voor uw klanten
mooie marges voor u als reseller
eigen Look & Feel
altijd actueel
licenties blijven 1 jaar geldig
gebruiksvriendelijk & overzichtelijk
whitelabel e-learning op elk device

Waarom e-learning?

E-learning is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Online leren waar en wanneer u maar wilt, is echt iets van deze tijd. De meeste trainingen omvatten dan ook de theorie in de vorm van een
e-learning gecombineerd met een of meer praktijkdagen. Dit wordt ook wel ‘blended learning’ genoemd.

Bent u als trainer of opleider niet in de gelegenheid zelf een e-learning te ontwikkelen, dan kunt u tegen betaling van een kleine vergoeding gebruikmaken van onze e-learning omgeving.

INTERESSE IN ONZE WHITELABEL E-LEARNING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: u geeft via bovenstaande button aan dat u interesse heeft de whitelabel e-learning bij ons af te nemen. U vult de benodigde gegevens in, waarna wij contact met u zullen opnemen. Wij maken een account voor u aan, zodat u de gewenste e-learning kosteloos kunt inzien en sturen u een voorstel met de staffels die wij hanteren voor de afname van licenties. 

U geeft in het e-learning portaal aan hoeveel licenties u wilt afnemen. De aangevraagde licenties worden direct aan u verstrekt, zodat u er meteen over kunt beschikken. Voor betaling van de licenties ontvangt u vanuit ons een factuur. 

Licenties blijven vanaf het moment van afname een jaar lang geldig; licenties die 1 jaar na aanschaf niet aan cursisten zijn uitgegeven, komen automatisch te vervallen.

Ons e-learning portaal bevat een duidelijk overzicht van het aantal afgenomen licenties en tot wanneer deze geldig zijn, alsmede het aantal verstrekte licenties en de datum van verstrekking. Zo houdt u altijd de controle!

Beschikbare e-learnings

BHV (diverse soorten)
BLS/AED
Eerste Hulp aan Kinderen
Mangatwacht
Omgaan met agressie
Preventiemedewerker
VCA Basis
VCA VOL
Voorlichting drank & drugs
Werken met de Meldcode
Whitelabel e-learning portal

En voor uw klanten en cursisten?

U maakt uw klanten aan via onze gebruiksvriendelijke portal en voegt hun cursisten toe. Vervolgens verstrekt u de licentie(s) aan uw cursisten; een verstrekte licentie blijft geldig tot 1 jaar na verstrekking.  

De cursist ontvangt vanuit ons portaal automatisch een mail met inloggegevens, waarmee hij toegang krijgt tot de e-learning. Ook deze mail is geheel whitelabel, zonder referenties aan Soliede, maar met uw logo en kleurstelling. Tevens nemen wij uw contactgegevens (mailadres) op in de tekst, zodat uw cursisten weten waar zij terecht kunnen wanneer zij vragen hebben.

Waarom onze e-learning?

Scherpe en marktconcurrerende tarieven voor uw klanten
Een mooie marge voor u als reseller
Geen grote investeringen in ontwikkelkosten en tijd
Altijd up-to-date
Personaliseerbaar met eigen Look & Feel
Altijd 'in control' d.m.v. het handige overzicht in ons portaal

Interesse?

Klik op onderstaande button om aan te geven dat u geïnteresseerd bent in onze whitelabel e-learning. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, maken een account voor u aan en sturen u een voorstel.