ISO-certificering

Wat houdt ISO-normering in?

Eenvoudig gezegd staat ISO-normering voor: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het! 

ISO-normering stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie. Zo moet bijvoorbeeld het kwaliteitsbeleid op papier staan en dient dit gecommuniceerd te worden naar alle medewerkers. Veelvoorkomende ISO-nummers zijn ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement en ISO 45001 voor arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid. ISO-normering richt zich op kwaliteit, klanttevredenheid, efficiency en kostenbesparing.

ISO-certificering

ONDERSTEUNING NODIG BIJ HET BEHALEN VAN EEN ISO-CERTIFICERING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Advies Veiligheid ISO-certificering

Praktische aanpak

Soliede begeleidt en adviseert u bij de ISO-normering van uw onderneming. Advies en certificering lopen gemakkelijk samen met uw dagelijkse werkzaamheden. Zo blijft de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd! Soliede zorgt voor transparante communicatie; wie is verantwoordelijk voor welke activiteiten? 

Een ISO-certificering stelt u in staat uw betrouwbaarheid aan te tonen richting uw klanten. U toont hiermee aan dat u voldoet aan de eisen van internationale wet- en regelgeving.

De grootste voordelen voor uw onderneming

Prestatiebeoordeling door uw klanten
Beheersen van interne processen
Kwaliteitsdoelen en kwaliteitsplanning
Betrokkenheid directie bij kwaliteitsbeleid
Identificatie van de wet- en regelgeving
Continue verbetering!

Neem contact met ons op

Heeft u advies nodig, wilt u een ISO-certificering behalen, maar bent u op zoek naar een partner die u bij dit proces kan begeleiden? Neem gerust contact met ons op.