Vergaderruimte

Blusoefening
Vergaderruimten
VERGADEREN

VERSCHILLENDE RUIMTEN BESCHIKBAAR

Catering
CATERING

IN-HOUSE VERS BEREID

Intermezzo
INTERMEZZO

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bent u op zoek naar vergaderruimte in Beverwijk? De ligging van het Soliede trainingscentrum aan de rand van Beverwijk maakt dit een perfecte locatie voor uw vergadering, training, workshop of personeelsbijeenkomst. Onze locatie huisvest 5 mooie ruimten die geschikt zijn voor groepen van verschillende groottes. De ruimten beschikken over middelen als een tv-scherm of beamer, wifi en een flip-over. Ook kunnen wij zorgen voor notitieblokjes en schrijfgerei, indien tijdig aangegeven.  

Heeft u speciale wensen met betrekking tot techniek bij uw presentaties, vertel het ons en wij regelen het voor u. 

Ons pand beschikt ook over een grote lunchruimte met bar die uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten met aansluitende borrel. Bent u op zoek naar meerdere ruimten en/of wilt u ook gebruikmaken van onze volledig toegeruste scenarioruimte? 

De mogelijkheden zijn eindeloos; neem gerust contact op om deze te bespreken.

Zeer goed bereikbaar

Gelegen aan de rand van Beverwijk is onze locatie uitstekend bereikbaar met zowel de auto, als de trein en de fiets. Afrit 8 van de A9 ligt om de hoek en ons pand is gesitueerd langs de N246 richting Zaandam. Bovendien kunt u gebruikmaken van de gratis parkeergelegenheid naast ons pand. 

Komt u met de trein, dan reist u naar station Beverwijk en vandaar verder met de OV-fiets of de bus.  En houdt u van wandelen en is het goed weer, dan loopt u in ca. 25 minuten van het station naar ons trainingscentrum.

Woont u in de regio Kennemerland? Dan is ons pand ook prima te bereiken met de fiets. U parkeert deze in de fietsenrekken voor ons pand.

Vergaderarrangementen

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen, zowel doordeweeks, als in het weekend. Van een dagdeel met koffie/thee en gebak tot een volledig verzorgde dag met vers bereide lunch en borrel na afloop.  Het is zelfs mogelijk een vergaderruimte te reserveren in de avonduren. 

Heeft u speciale wensen wat betreft de catering? Geen enkel probleem! Geef het tijdig voor en wij regelen het. Alle catering wordt in-house vers bereid door onze gastheer; altijd tot volle tevredenheid van onze gasten.

Intermezzo

Organiseert u een intensieve trainingsdag of heisessie en heeft u behoefte aan een intermezzo tussen de verschillende sessies door? Wij bieden verschillende mogelijkheden, zoals een communicatieoefening in de scenarioruimte, een blusoefening met echt vuur en blusmiddelen of een reanimatietraining. Laat ons uw wensen weten en wij organiseren het voor u.

ONZE RUIMTEN

01

RUIMTE 01

Deze ruimte bevindt zich op de begane grond en leent zich perfect voor vergaderingen, workshops of presentaties tot 15 personen.
Meer info

02

RUIMTE 02

Deze ruimte bevindt zich op de begane grond en is ideaal voor vergaderingen, workshops of presentaties tot 15 personen.
Meer info

01+02

RUIMTE 01+02

Deze ruimte bevindt zich op de begane grond en is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops of brainstormsessies tot 90 personen.
Meer info

03

RUIMTE 03

Deze ruimte bevindt zich op de begane grond en leent zich perfect voor vergaderingen, workshops of brainstormsessies tot 15 personen.
Meer info

04

RUIMTE 04

Deze ruimte in boardroom setting bevindt zich op de eerste verdieping en is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, workshops of presentaties tot 15 personen.
Meer info

LR

Ruimte LR

Ruimte LR, oftewel Lunchruimte, bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een bar. Ideaal voor workshops of presentaties met aansluitende borrel voor grotere groepen tot 150 personen.
Meer info

Extra mogelijkheden

Heeft u behoefte aan een aantal verschillende ruimten, bijvoorbeeld voor een bedrijfsevent, dan is het mogelijk onze gehele benedenverdieping af te huren. U krijgt dan de beschikking over Ruimten 1, 2, 3 en LR, inclusief een private toiletgroep.

Ons pand huisvest ook een volledig toegeruste scenarioruimte met een oppervlakte van 350 m². Deze bestaat uit 2 verdiepingen en is voorzien van verschillende speciale effecten. Wij bieden deze alleen aan in combinatie met de gehele benedenverdieping. De scenarioruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor BHV-gerelateerde oefeningen.

Meer informatie over zaalhuur?

Heeft u interesse in het huren van 1 of meer van onze ruimten in Beverwijk of wilt u een afspraak inplannen om onze locatie te bezichtigen?

Neem dan even telefonisch contact met ons op via 0251-273888 om de mogelijkheden te bespreken. 

Heeft u al een ruimte op het oog? Vul dan direct het offerteformulier in en geef al uw wensen door, dan ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.