Werken bij Soliede

Wil jij ook werken bij Soliede?

Soliede is een groeiende organisatie die ontzorgt in bedrijfshulpverlening en veiligheid. Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn onze kernwaarden die aan alle inzet ten grondslag liggen. We hebben een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlenging samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar onze klant niet aan toe komt.

Ons team bestaat uit 16 medewerkers in de leeftijdscategorie 19 tot 47 jaar. Elke werknemer heeft wekelijks persoonlijk contact met zijn leidinggevende en 2x per jaar worden er functionerings- en beoordelingsgesprekken gehouden met zowel je leidinggevende als afdeling HR. Je beoordeelt je eigen werk en krijgt feedback. Vooral je persoonlijke groei vinden we belangrijk bij Soliede.

OOK DEEL UITMAKEN VAN ONS GEWELDIGE TEAM?

BEKIJK ONDERSTAANDE VACATURES EN MAIL ONS JE MOTIVATIE EN CV

Onze vacatures

Soliede is per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren financieel medewerker. Je bent accuraat, financieel administratief onderlegd en hebt ervaring met het zelfstandig uitvoeren van financiële taken. Als financieel medewerker ben je flexibel, heb je geen moeite met een hectische werkomgeving en kun je aanhaken bij onze open bedrijfscultuur. Ben jij de financieel medewerker die parttime wil werken en met ons mee kan groeien?  

Over Soliede
Soliede heeft een gedreven team met een focus op ontwikkeling en vernieuwing in de markt van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid. Sinds 2006 zijn wij actief in o.a. de BHV-opleidingen en wij verzorgen deze voor vele klanten in heel Nederland. Dit doen wij met veel passie en wij zorgen ervoor dat alle klanten een op maat gemaakt aanbod krijgen.

Wat ga je doen?
Jouw kerntaak als financieel medewerker is het voeren van de gehele financiële administratie van Soliede. De administratie van Soliede wordt verwerkt in een eigen ontworpen software pakket. Je verzorgt de volledige debiteuren- en crediteurenadministratie, je leest het bankboek in en koppelt de betalingen en zorgt er samen met de inkoopafdeling voor dat de producten voor een juiste prijs worden ingekocht. Voor de directie zul je interne financiële rapportages opstellen en je doet voorbereidende werkzaamheden voor de accountant. Tevens zul je een rol gaan spelen in het controleren van de gemaakte prijscalculaties, die worden aangeleverd door de verkoopafdeling, voordat ze naar de klant worden gestuurd.

Wat verwachten we van jou?

 •  Je beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau;
 • Je beschikt over minimaal enkele jaren ervaring als financieel medewerker;
 • Je hebt ervaring met financiële software (pre);
 • Je bent accuraat, flexibel en oplossingsgericht;
 • Je kunt onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken en daarin prioriteiten stellen;
 • Je hebt een positieve instelling en wilt uitdagingen te lijf gaan;
 • Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk) en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring en opleiding;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een afwisselende, diverse en uitdagende baan;
 • Een enthousiast, gedreven en ervaren team waarin je komt te werken;
 • Een platte organisatiestructuur;
 • Ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze vacature?
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@soliede.nl.

Solliciteren kan tot en met maandag 26 oktober.

 

 

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving waarbij verbetering wordt nagestreefd. Je verzorgt trainingen bij klanten op locatie of op locaties van Soliede. De kracht van onze trainingen ligt erin de cursisten veel te laten handelen en praktijkervaring op te laten doen.

Functieomschrijving
Onze trainers zijn zeer vooruitstrevend en gebruiken hun didactische vaardigheden in de begeleiding van de cursisten. Continu ontwikkelen en verbeteren zit in hun DNA. We gebruiken de nieuwste methodes en materialen op het gebied van BHV, EHBO en EHaK. Cursisten kunnen hun geleerde vaardigheden direct inzetten in onze eigen scenarioruimte.

Een onderdeel van je functie is dat je samen met onze andere trainers jaarlijks een uitdagend lesplan opstelt. Onze trainers denken vanuit de klant en stellen de dienstverlening samen alsof ze op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Dit betekent dat voor elke klant gekeken wordt naar de behoefte binnen hun organisatie. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is als trainer bij Soliede.

Wij zoeken een kandidaat die

 • een gastvrije, representatieve en klantgerichte houding heeft
 • beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie in het Nederlands en Engels
 • een kritische blik heeft en met verbetervoorstellen komt
 • zelfstandig en accuraat is
 • ruime ervaring heeft als instructeur op het gebied van BHV
 • overtuigingskracht en inlevingsvermogen heeft, én goed kan samenwerken

Wie zijn wij?

Soliede is een groeiende organisatie die ontzorgt in bedrijfshulpverlening en veiligheid. Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn onze kernwaarden die aan alle inzet ten grondslag liggen. We hebben een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlenging samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar onze klant niet aan toe komt.

Ons team bestaat uit 17 medewerkers in de leeftijdscategorie 19 tot 45 jaar. Persoonlijke groei vinden wij hierbij erg belangrijk en wij investeren graag in jouw toekomst.

Wij willen zoveel mogelijk organisaties helpen en daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Wij adviseren onze klanten met een unieke aanpak. Onze aanpak wordt gebaseerd op onze kernwaarden. De kernwaarden van Soliede zijn de grondslag voor alle activiteiten die wij uitvoeren.

Wat wij jou te bieden hebben

 • een marktconform salaris met 8% vakantietoeslag en een overzichtelijk arbeidsvoorwaardenreglement
 • een ruim budget voor een persoonlijk scholings-/coaching programma als je (nog) niet over (alle) diploma’s beschikt
 • samenwerken met een ervaren, enthousiast en gedreven team
 • een platte organisatiestructuur met een open werksfeer
 • veel ruimte om jezelf te ontwikkelen

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel? Mail dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@soliede.nl

Soliede biedt HBO en WO studenten regelmatig interessante en vernieuwende onderzoeksopdrachten aan. Ben jij op zoek naar een uitdagende onderzoeksopdracht die in eerste instantie niets met BHV te maken lijkt te hebben? Door haar vooruitstrevende blik is Soliede continu op zoek naar verbetering. Wellicht kun jij met een onderzoeksopdracht invulling geven aan deze innovatieve vooruitstrevendheid.

Universiteiten, Hogescholen en andere onderwijsinstellingen laten op maat onderzoek verrichten zonder veel tijd aan begeleidingssessies kwijt te zijn. Van de screening tot de oplevering van het rapport worden de studenten voorzien van feedback. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende stageopdracht, stuur dan een motivatiebrief met CV naar vacatures@soliede.nl.