Werken bij Soliede

Wil jij ook werken bij Soliede?

Soliede is een groeiende organisatie die ontzorgt in bedrijfshulpverlening en veiligheid. Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn onze kernwaarden die aan alle inzet ten grondslag liggen. We hebben een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlenging samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar onze klant niet aan toe komt.

Ons team bestaat uit 16 medewerkers in de leeftijdscategorie 19 tot 47 jaar. Elke werknemer heeft wekelijks persoonlijk contact met zijn leidinggevende en 2x per jaar worden er functionerings- en beoordelingsgesprekken gehouden met zowel je leidinggevende als afdeling HR. Je beoordeelt je eigen werk en krijgt feedback. Vooral je persoonlijke groei vinden we belangrijk bij Soliede.

OOK DEEL UITMAKEN VAN ONS GEWELDIGE TEAM?

BEKIJK ONDERSTAANDE VACATURES EN MAIL ONS JE MOTIVATIE EN CV

Onze vacatures

Weet jij op motiverende en uitdagende manier trainingen te geven? Ben je bereid veel te leren van je collega’s en klanten? Wij hebben een vacature voor jou! Als trainer van Soliede verzorg je op zowel onze locatie in Beverwijk als bij klanten praktijktrainingen. Soliede onderscheidt zichzelf door onze cursisten zelf te laten handelen. Jij als trainer begeleidt de cursisten in het blussen van brandjes, evacueren, het verlenen van eerste hulp, communiceren en organiseren. Je werkt samen met je collega trainers aan het jaarlijks verbeteren van het lesprogramma en het ontwikkelen van nieuwe oefeningen.

Over Soliede
Soliede heeft een gedreven team met een focus op ontwikkeling en vernieuwing in de
markt van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid. Sinds 2006 zijn wij
actief in o.a. de BHV- opleidingen en wij verzorgen deze voor vele klanten in
heel Nederland. Dit doen wij met veel passie en wij zorgen ervoor dat alle
klanten een op maat gemaakt aanbod krijgen. Wij organiseren, controleren en
faciliteren hetgeen waar onze klant zelf niet aan toe komt.

Wat ga je doen?
Onze trainers zijn zeer vooruitstrevend en gebruiken hun didactische vaardigheden in de begeleiding van de cursisten. Continu ontwikkelen en verbeteren zit in hun DNA. We gebruiken de nieuwste methodes en materialen op het gebied van BHV, EHBO en EHaK. Cursisten kunnen hun geleerde vaardigheden direct inzetten in onze eigen scenarioruimte.

Een onderdeel van je functie is dat je samen met onze andere trainers jaarlijks een uitdagend lesplan opstelt. Onze trainers denken vanuit de klant en stellen de dienstverlening samen alsof ze op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Dit betekent dat voor elke klant gekeken wordt naar de behoefte binnen hun organisatie. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is als trainer bij Soliede.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een gastvrije, representatieve en klantgerichte houding;
 • Je hebt ervaring als trainer, liefst op het gebied van BHV;
 • Je hebt kennis en/of affiniteit met BHV en veiligheid;
 • Je hebt overtuigingskracht, inlevingsvermogen en kunt goed samenwerken;
 • Je bent woonachtig in de regio Alkmaar, Haarlem of Amsterdam;
 • Je hebt een positieve instelling en wilt uitdagingen te lijf gaan;
 • Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk) en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Je komt te werken in een enthousiast, gedreven en ervaren team;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring en opleiding;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een ruim budget voor een persoonlijk scholings-coaching programma;
 • Een afwisselende, diverse en uitdagende baan;
 • Een platte organisatiestructuur;
 • Ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze vacature?
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@soliede.nl

Solliciteren kan tot en met maandag 8 maart 2021.

Soliede biedt HBO en WO studenten regelmatig interessante en vernieuwende onderzoeksopdrachten aan. Ben jij op zoek naar een uitdagende onderzoeksopdracht die in eerste instantie niets met BHV te maken lijkt te hebben? Door haar vooruitstrevende blik is Soliede continu op zoek naar verbetering. Wellicht kun jij met een onderzoeksopdracht invulling geven aan deze innovatieve vooruitstrevendheid.

Universiteiten, Hogescholen en andere onderwijsinstellingen laten op maat onderzoek verrichten zonder veel tijd aan begeleidingssessies kwijt te zijn. Van de screening tot de oplevering van het rapport worden de studenten voorzien van feedback. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende stageopdracht, stuur dan een motivatiebrief met CV naar vacatures@soliede.nl.