EHaK Op uw locatie

Op maat ontwikkelde opleidingen

Eerste Hulp aan Kinderen opleidingen speciaal voor kinderopvang. Deze EHaK-trainingen op locatie sluiten naadloos aan op de werkomgeving van kinderleidsters, gastouders, onderwijzers en kraamverzorgenden. Jaarlijks passen wij het lesprogramma aan, zodat het voor de cursisten vernieuwend en interessant blijft. Wij garanderen een enerverende en gevarieerde dag vol met praktijkoefeningen.

Kiest u voor een training op uw locatie, ook wel een in company opleiding genoemd, dan komt één van onze ervaren trainers op uw locatie langs om deze te geven. Het voordeel hiervan is dat deze perfect kan worden afgestemd op de specifieke risico’s binnen uw organisatie.

Eerste Hulp aan Kinderen opleidingen en trainingen op uw locatie

Eerste Hulp aan Kinderen

Basis EHaK op uw locatie

De Praktijkopleiding Basis Eerste Hulp aan Kinderen wordt verzorgd in één dag. Voorafgaand hieraan volgt u een online voorbereiding waarbij de basisbeginselen van de EHBO aan kinderen worden behandeld.

Eerste Hulp aan Kinderen Basis EHBO

Herhaling EHaK op uw locatie

Tijdens de bijscholing/herhaling oefent u met onze ervaren docenten alle vaardigheden en toont u aan dat u de juiste handelingen kunt uitvoeren. Hiermee bent u verzekerd van een certificaat.