Opleidingen


Als specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en -veiligheid zorgen wij dat uw organisatie een solide basis heeft. Uw mensen kunnen handelen als een echte calamiteit zich voordoet. Zelf vaardigheden oefenen staat centraal tijdens de opleidingen en trainingen van Soliede. Wij begeleiden de cursisten in het leerproces door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde en unieke scenario’s. Met behulp van acteurs en lotus slachtoffers oefenen de cursisten in verschillende vormen zodat ze goed voorbereid zijn op een echte praktijksituatie.

De cursist doet theoretische kennis op door e-learning of het boek te lezen. Tijdens de cursusdagen ligt de focus volledig op het zelfstandig oefenen. Een herhalingstraining zien wij als toets van bekwaamheid en waar nodig scherpen we deze vaardigheden aan. Zo leert de cursist met zelfvertrouwen te handelen.

Wij bieden praktijktrainingen aan met open inschrijving (Beverwijk of Utrecht) of op locatie van de klant. In heel Nederland zijn trainers geselecteerd die deze praktijkgerichte en unieke aanpak onderschrijven en de cursisten echt bekwaam maken.