Over ons

Opgericht om een verandering te brengen in bedrijfsopleidingen!

Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood.

Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant. Wij stellen onze dienstverlening dan ook samen alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Onze ervaring en kennis worden ten volle voor de klanten ingezet en we zullen nooit meer rekenen dan absoluut noodzakelijk om u deze dienstverlening te blijven bieden.

Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. 

Graag maken we nader kennis met u en uw collega’s.

Jurrijn Olie - directeur Soliede

Wat onze klanten over ons zeggen

Tradin Organic logo

Al enige tijd zijn wij klant bij Soliede, het aanmelden van een nieuwe cursist voor b.v de BHV opleiding of een herhaling inplannen gaat super gemakkelijk via het online systeem. Alle medewerkers zijn vakbekwaam en zorgen ervoor dat het eindresultaat naar wens is. Zelfs de lunch wordt tot in de puntjes verzorgd.

Tradin Organic

Rituals logo

Wederom heeft Soliede een leerzame praktijktraining voor ons verzorgd! Een zeer enthousiaste en kundige trainer met passie voor zijn vak!

Rituals Cosmetics

HV Myra logo

Wat een leuke en goede training was het gisterenavond. Iedereen was enthousiast. Veel positieve reacties. Op naar de volgende!

HV Myra