AED & EHBO

Reanimatie & AED trainingen

Wekelijks krijgen 300 Nederlanders een hartstilstand. Weet u hoe te handelen en het slachtoffer in leven te houden tot de hulpdiensten arriveren? Een snelle start van de reanimatie met de inzet van een Automatische Externe Defibrillator (AED) vergroot de kans op overleven aanzienlijk!

Komt u in actie als een naaste een hartstilstand krijgt?

Wij helpen u de juiste vaardigheden aan te leren, zodat u zonder angst durft te handelen. Belangrijk is dat u tijdens de training zelf veel oefent. Wij hanteren hiervoor kleine groepen, trainen praktijkgericht en gebruiken veel oefenpoppen. Ons motto? Gewoon DOEN! Onze trainers vertellen geen verhalen en houden geen ellenlange presentaties. U leert snel de juiste keuzes te maken en met veel vertrouwen de handelingen uit te voeren. Vraag nu een offerte aan voor 1 van onze AED & EHBO trainingen.

Opleidingen en trainingen Reanimatie & AED

BHV reanimatie BLS en AED-gebruik

Basis BLS en AED-gebruik

Ondanks het gebruiksgemak van de meeste AED’s zijn veel mensen onzeker om het apparaat ook daadwerkelijk in te zetten. Onze BLS & AED Training neemt deze angst weg en leert u te handelen in geval van nood!
Defibtech Lifeline AED inspectie Controle & Beheer

Herhaling​ BLS en AED-gebruik

Om de vaardigheden te behouden, blijkt het noodzakelijk te zijn deze jaarlijks te oefenen. Binnen de herhalingscursus ligt het accent, naast enige theorie, specifiek op het herhalen van geleerde technieken.
Eerste Hulp aan Kinderen Basis EHBO

Basis EHBO

Dagelijks gebeuren er ongelukken in uw omgeving. Thuis, op straat of op het werk. Kunt u op de juiste manier Eerste Hulp verlenen wanneer de situatie daarom vraagt?

reanimatie-aed-training-bhv-kinderopvang

Herhaling EHBO

Tijdens onze 1-daagse herhalingscursus EHBO houdt u de vaardigheden op peil en oefent u verschillende vaardigheden in diverse scenario’s en rollenspellen.