AED Inspectie

Wanneer is uw AED voor het laatst gecontroleerd?

U hoopt uw AED natuurlijk nooit te hoeven gebruiken. Mocht deze situatie zich toch voordoen, dan wilt u er uiteraard zeker van zijn dat uw AED gebruiksklaar is en correct werkt. Periodiek onderhoud aan uw AED is daarom uiterst belangrijk.

Uw AED wordt op uw eigen locatie uitvoerig getest en gecontroleerd. Dit gebeurt volgens de laatste wet- en regelgeving en met zo min mogelijk hinder voor uw organisatie. 

Wij zorgen ervoor dat uw AED te allen tijde gebruiksklaar is in geval van nood!

AED inspectie

EEN AED INSPECTIE LATEN UITVOEREN?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Onderhoud Controle & Beheer Onderhoud Noodverlichting

Wat houdt de AED inspectie in?

Onze aanpak is praktijkgericht en zorgvuldig. Wij controleren de AED op beschadigingen en onregelmatigheden. Ook controleren wij de aanwezige software. Indien nodig, wordt deze geüpdatet conform ERC/NRR richtlijnen. Tevens checken wij het bijbehorende reanimatiesetje.

Wij voeren de periodieke controle van uw AED graag voor u uit. Hiervoor bieden wij u een basis beheercontract aan. Dit houdt in dat onze specialist eens per jaar bij u langskomt om uw AED te controleren en onderhouden. 

Het basis beheercontract omvat alleen de controle. Het vervangen van elektroden en batterij(en) is niet inbegrepen en zal apart aan u worden gefactureerd.