Evac Chair Inspectie

Laat u uw Evac Chair periodiek controleren?

In veel noodsituaties is het gebruik van een lift niet mogelijk of te gevaarlijk. Het is belangrijk in geval van nood mindervalide personen veilig te kunnen evacueren via de trap. De Evac Chair maakt een volstrekt betrouwbaar transport mogelijk. Bovendien is deze binnen enkele seconden gebruiksklaar en kan deze, in tegenstelling tot een brancard, door slechts één BHV’er of EHBO’er worden bediend. 

Controle en onderhoud van de Evac Chair is belangrijk om te garanderen dat u de Evac Chair veilig en zo effectief mogelijk kunt inzetten, wanneer dat nodig is. Om die reden hebben wij de dienst Evac Chair Inspectie in het leven geroepen.

Evac Chair Inspectie Controle & Beheer

EEN SERVICE CONTRACT AFSLUITEN VOOR UW EVAC CHAIR?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Onderhoud Controle & Beheer Onderhoud Noodverlichting

Wat houdt de controle in?

Tijdens een controle onderwerpen wij uw Evac Chair aan een grondige inspectie. Aan de hand van een inspectierapport controleren wij alle onderdelen. Hierbij geven wij aan of onderdelen vervangen dan wel gerepareerd dienen te worden. 

U sluit het service contract af voor de periode van een jaar. Wanneer u ervoor kiest de Evac Chair Inspectie aan ons uit te besteden, zorgen wij ervoor dat uw Evac Chair te allen tijde gebruiksklaar is in geval van nood!