Reanimatie & AED trainingen

Wekelijks krijgen 300 Nederlanders een hartstilstand. Weet u hoe te handelen en het slachtoffer in leven te houden tot de hulpdiensten arriveren? Een snelle start van de reanimatie met de inzet van een Automatische Externe Defibrillator (AED) vergroot de kans op overleven aanzienlijk!

Komt u in actie als een naaste een hartstilstand krijgt?

Wij helpen u de juiste vaardigheden aan te leren, zodat u zonder angst durft te handelen. Belangrijk is dat u tijdens de training zelf veel oefent. Wij hanteren hiervoor kleine groepen, trainen praktijkgericht en gebruiken veel oefenpoppen.

Ons motto? Gewoon DOEN! Onze trainers vertellen geen verhalen en houden geen ellenlange presentaties. U leert snel de juiste keuzes te maken en met veel vertrouwen de handelingen uit te voeren.

Opleidingen en trainingen

Basis BLS en AED

Basis BLS en AED

Ondanks het gebruiksgemak van de meeste AED’s zijn veel mensen onzeker om het apparaat ook daadwerkelijk in te zetten. Onze BLS & AED Training neemt deze angst weg en leert u te handelen in geval van nood!
Meer informatie
BLS en AED Herhaling

BLS en AED Herhaling

Om de vaardigheden te behouden, blijkt het noodzakelijk te zijn deze jaarlijks te oefenen. Binnen de herhalingscursus ligt het accent, naast enige theorie, specifiek op het herhalen van geleerde technieken.
Meer informatie
Basis EHBO

Basis EHBO

Dagelijks gebeuren er ongelukken in uw omgeving. Thuis, op straat of op het werk. Variërend van een klein ongelukje tot zeer ernstige ongevallen. Kunt u op de juiste manier Eerste Hulp verlenen wanneer de situatie daarom vraagt?
Meer informatie
Herhaling EHBO

Herhaling EHBO

Tijdens onze 1-daagse herhalingscursus EHBO houdt u de vaardigheden op peil en oefent u verschillende vaardigheden in diverse scenario’s en rollenspellen.
Meer informatie