Vergaderruimtes

Bent u op zoek naar een vergaderruimte?

Voor groepen van 4 tot 60 personen kunt u bij Soliede in Beverwijk een mooie ruimte huren voor uw vergadering, training, workshop of personeelsbijeenkomst. De verschillende ruimtes kunt u gebruiken met verzorging van koffie/thee tot volledig vergaderarrangement.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto, deze is gelegen nabij afrit 8 van de A9. Bovendien kunt u gebruikmaken van de gratis parkeergelegenheid naast ons pand. Komt u met de trein, dan reist u naar station Beverwijk en vandaar verder met de OV-fiets of de bus.  

Op zoek naar vergaderruimte in Beverwijk?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Vergaderarrangementen

Soliede biedt u verschillende vergaderarrangementen van koffie/thee met gebak tot een volledig verzorgde dag met lunch en borrel na afloop van de training.  Indien gewenst, is een intermezzo in de vorm van een communicatie-oefening in de scenarioruimte, een blusoefening met echt vuur en blusmiddelen of een reanimatietraining ook mogelijk.

Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot techniek bij uw presentaties, vertel het ons en wij regelen het voor u.

Heeft u interesse om een vergaderruimte te huren en wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Waarom Soliede?

Verschillende zalen beschikbaar
Goede bereikbaarheid, zowel met auto als met openbaar vervoer
Diverse vergaderarrangementen
Intermezzo-mogelijkheden

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar vergaderruimte in Beverwijk? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.