Vergaderruimte in Beverwijk

Bent u op zoek naar een vergaderruimte?


Voor groepen van 4 tot 60 personen kunt u bij Soliede in Beverwijk een mooie ruimte huren voor uw vergadering, training, workshop of personeelsbijeenkomst. De verschillende ruimtes kunt u gebruiken met verzorging van koffie/thee tot volledig vergaderarrangement.

Onze locatie is centraal gelegen aan de meubelboulevard van Beverwijk op 5 minuten loopafstand van het station. Komen de deelnemers met de auto dan kunnen ze gratis parkeren achter ons pand en hebben ze een snelle aansluiting op de A9.

Soliede biedt u verschillende vergaderarrangementen van koffie/thee met gebak tot een volledig verzorgde dag met lunch en borrel na afloop van de training.

Indien gewenst met een intermezzo van een communicatie oefening in de scenario ruimte, blusoefening met echt vuur en blusmiddelen of reanimatietraining. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van ons royale dakterras van 140 vierkante meter, denk hierbij aan het geven van workshops.


Vergaderzaal 1

Vergaderzaal 1
Deze 40m² grote ruimte heeft een vaste grote tafel met 12 luxe stoelen en is voorzien van project beeldcherm, computer en flipover. Deze ruimte kan gebruikt worden voor vergaderingen en trainingen tot maximaal 15 personen.

Boeken

Vergaderzaal 2

Vergaderzaal 2
Deze 50m² grote ruimte heeft een losse opstelling met 15 tafels. Deze ruimte is voorzien van beamer, projectiescherm, computer en flipover. Deze ruimte kan gebruikt worden tot maximaal 30 personen in theater opstelling.

Boeken

Vergaderzaal 3

Vergaderzaal 3
Deze ruimte is 45m² en is zeer geschikt voor workshops en oefeningen. Deze ruimte is voorzien van 15 stoelen en heeft tapijt op de vloer zodat ook oefeningen op de grond zeer goed uitgevoerd kunnen worden.

Boeken

Lunchruimte

Lunchruimte
De lunchruimte is 90m² en kan tevens worden gebruikt voor de meer informele bijeenkomsten of een presentatie aan grote groepen. Dit is een open ruimte verbonden met een bar (30 vierkante meter) en ligt tussen de andere zalen in.

Boeken

Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot techniek bij uw presentaties, vertel het ons en wij regelen het voor u.

Heeft u interesse om een vergaderruimte te huren en wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

 


Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht