Horeca Opleidingen

Actief zijn, zélf oefenen en beslissen

Dat leren we uw medewerkers tijdens één van de vele horeca opleidingen die wij verzorgen. Praktijkgericht, branche specifiek en op maat gemaakt voor uw onderneming.

In heel Nederland trainen cursisten BHV Horeca, BHV EHBDD, EHBO, Reanimatie, HACCP en Sociale Hygiëne met begeleiding van een ervaren trainer. Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Overzicht Horeca opleidingen

Horeca opleidingen Basis BHV Horeca

Basis BHV Horeca

Wat moet u doen als uw gast dreigt te stikken na verslikking? Of als de frituurpan in brand vliegt? En hoe kunt u uw gasten het beste evacueren als uw restaurant vol met rook staat?

HACCP

Herhaling BHV Horeca

Bekwaam blijven handelen in geval van noodsituaties in uw horeca-gelegenheid, dat is het einddoel van de herhalingstraining BHV Horeca.

BHV EHBDD training

BHV EHBDD training

Bent u BHV’er in de horeca, dan is deze uitermate geschikt voor u. Wanneer u deze training succesvol afrondt, verlengt u uw BHV-certificaat én ontvangt u aanvullend het EHBDD-certificaat. 

Sociale Hygiëne

Sociale Hygiëne

De opleiding Sociale Hygiëne richt zich op de problematiek en verantwoordelijkheden rond de veiligheid van gasten en personeel in de horeca.

HACCP

HACCP Training

Tijdens deze 1-daagse training leert u de Hygiënecode op een eenvoudige manier binnen uw bedrijf toe te passen naar uw eigen proces.

Defibtech Lifeline AED inspectie Controle & Beheer

BLS en AED gebruik

Jaarlijks worden ruim 16.000 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED) in combinatie met snelle reanimatie vergroot de kans op overleven!